007.jpg

Платіжні технології розвиваються і вже сьогодні є можливість здійснити оплату за отримані комунальні послуги не виходячи з дому, при наявності мережі Інтернет.

Як повідомляють у ПАТ «Сумиобленерго», сплатити за спожиті послуги можна за допомоги банківської картки, стільникового телефону, мережі банківських терміналів, відділень банків чи відділень зв’язку «Укрпошта», офіційного сайту підприємства.

Створена можливість безкоштовної оплати за використану електричну енергію населенням через інтернет-ресурс ПАТ «Сумиобленерго» у розділі «Мій рахунок».

Крім того, платники можуть скористатися сервісами Приват-банку, системою прийому платежів EasyPay, системою інтернет-розрахунків Portmone.com, або здійснити розрахунок через розділ «Мобільні гроші» на сайті ПрАТ «Київстар».

За допомогою системи «Мій рахунок», можна отримати інформацію про споживання електричної енергії та дистанційно провести оплату за використану електричну енергію. Зокрема, тут можна отримати інформацію щодо контрольних показань; графіку споживання; графіку нарахувань; стану розрахунку. Також в даній системі існує можливість передачі показань приладу обліку.

 

Покрокова інструкція для оплати за електроенергію банківською карткою

Оплата за допомогою стільникового телефону

Оплата в банківських установах та відділеннях зв’язку

Оплата через інтернет-банкінг

Оплата через мережу банківських терміналів