005.jpg

12 березня окружна виборча комісія територіального виборчого округу № 157 з виборів Президента України прийняла постанову № 22 «Про утворення дільничних виборчих комісій територіального виборчого округу № 157 з виборів Президента України на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року».

За повідомленням представника окружної виборчої комісії, на виборчому окрузі утворено 100 звичайних та спеціальних виборчих дільничних виборчих комісій, які розпочнуть свою роботу 13 березня 2019 року. Час роботи: з 09:00 до 18:00.

Не пізніш як за сім днів до дня виборів (до 23 березня 2019 року включно) дільничні виборчі комісії відповідно до запрошень, які готує Державний реєстр виборців України, письмово повідомлять виборців про час і місце голосування.

Громадяни можуть перевірити правильність персональних даних, звернувшись до відділів ведення Державного реєстру виборців Зарічного або Ковпаківського районів м. Суми.

Нагадаємо, територіальний виборчий округ № 157 включає Ковпаківський район та частину Зарічного району м. Суми, с. Піщане Сумської міської ради з населеними пунктами Піщанської сільської ради.

Додаток до постанови № 22

Адреси та межі дільничних виборчих комісій