Надрукувати
Перегляди: 1504

9 лютого у Сумах 17-річна дівчина потрапила під колеса тролейбуса. В результаті чого отримала травму голови, несумісну з життям.

О 08:59 до чергової частини Сумського відділу поліції надійшло повідомлення від диспетчера КП «Електроавтотранс» про те, що на проспекті ім. М.Лушпи сталося ДТП – під колесами тролейбуса загинула молода дівчина.

На місце виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що загинула 17-річна студентка, яка поспішала на заняття. Вона отримала травми голови, несумісні з життям.

На місці трагедії правоохоронці з‘ясовували обставини, за яких сталося ДТП. Припускають, що дівчина потрапила під колеса тролейбусу, намагаючись його наздогнати. Проте, остаточні висновки можна буде зробити тільки після проведення всіх необхідних слідчо-оперативних заходів та експертиз.

Розпорядженням міського голови створено спеціальну комісію з розслідування обставин, які стали причиною нещасного випадку. Її очолив перший заступник міського голови Володимир ВОЙТЕНКО.

До складу комісії увійшли представники відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, управління капітального будівництва та дорожнього господарства, КП «Шляхрембуд», інспекції з благоустрою міста.

На роботу комісії міський голова дав 10 днів.