Надрукувати
Перегляди: 1590

Під такою назвою 4 лютого Представництво ЄС в Україні оголосило початок конкурсу відеороликів на тему Європи в рамках проекту «ЄС: вибір української молоді». Усі учасники отримають сувеніри, а автори найкращих відео – цінні призи.

«Мова, декорації, роздільна здатність відео і спецефекти – усе це другорядне у нашому конкурсі. Найголовніше - ваша ідея. А для її відтворення підійде навіть мобільний телефон», - наголошують організатори.

Вимоги до відео не складні:

Конкурс проходитиме у кілька етапів.

1. З 4 лютого до 15 березня зніміть відео і залийте на свій youtube-канал. Після цього зареєструйтесь на сайті за формою нижче, залишивши свої контактні дані та посилання на відео. Увага, на момент реєстрації вік учасника має бути від 16 до 30 років!

2. З 29 березня до 29 квітня на сайті Euroquiz.org.ua проходитиме онлайн-голосування, на якому відвідувачі сайту оберуть свого улюбленця. Голосувати зможуть лише громадяни України. Ще двох фіналістів оберуть члени журі.

3. У червні під час Церемонії нагородження буде названо 3-х переможців, які отримають цінні подарунки.

Детальна інформація та реєстрація учасників на сайті http://euroquiz.org.ua/video-contest

За додатковою інформацією звертайтеся по телефону 093 525 83 34, 044 592 8669 чи пишіть на e-mail Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

Проект «ЄС: вибір української молоді» є ініціативою, що фінансується Представництвом Європейського Союзу в Україні, виконавцем проекту виступає ГО «Молодіжна Альтернатива». Партнерами проекту є Міністерством освіти і науки України та Міністерство молоді та спорту України.