001.jpg

Під головуванням заступника міського голови Максима ГАЛИЦЬКОГО відбулись інструкторсько-методичні збори з питань підготовки та проведення призову громадян України на строкову військову службу навесні.

На навчання запросили представників обслуговуючих організацій міста, підприємств, установ та організацій, які надають технічних працівників для обслуговування міської призовної дільниці.

Заступник міського голови Максим Галицький наголосив на важливості проведення даного заходу та закликав військовиків та представників підприємств, установ та організацій, відповідальних за оповіщення громадян, які підлягають призову на строкову службу, до тісної співпраці з метою забезпечення виконання поставлених законом задач, покращення показників з виконання чергового призову громадян.

«Перед кожним з нас стоїть завдання максимально якісно забезпечити організацію та проведення весняної призовної кампанії, що дасть можливість навчити наших майбутніх військових і забезпечити обороноздатність рідної української землі, – зазначив посадовець, звертаючись до присутніх. – Тож опрацюємо вимоги законодавства щодо підготовки та проведення призову громадян України на строкову військову службу та спільно розберемо питання, що стосуються оповіщення призовників».

Учасники зібрання розглянули організаційні моменти та порядок проведення оповіщення призовників під час призову громадян на строкову військову службу у квітні-червні цього року.

Більш детально присутні зупинились на організації роботи щодо забезпечення призовної дільниці Сумського міського військового комісаріату технічними працівниками від підприємств, установ та організацій міста під час проведення чергового призову строковиків. Наглядно опрацювали порядок оповіщення громадян, які підлягають призову на строкову службу.

Разом з тим, кожен присутній отримав примірник рішення виконавчого комітету № 165 від 12 березня 2019 року «Про черговий призов громадян України на строкову військову службу у квітні-червні 2019 року».