Надрукувати
Перегляди: 1420

Наступного тижня під час засідання виконавчого комітету буде публічно представлено інформацію про виконання міського бюджету за 2015 рік.

Головним чином увагу зосередять на дохідній частині та структурі видатків минулого року.

Директор департаменту фінансів, економіки та бюджетних відносин Світлана ЛИПОВА розповість про основні показники надходжень коштів до загального, спеціального фондів міського бюджету, власних доходів та офіційних трансфертів. Зокрема, мова піде про основні джерела наповнення міського бюджету: податок на доходи фізичних осіб, місцеві податки, акцизний податок, сплату за орендну комунального майна.

Окрім того, буде надано інформацію про результати наповнення спеціального фонду, у т.ч. бюджету розвитку та цільового фонду міської ради.

Представлена буде також інформація про основні показники видаткової частини міського бюджету,

Крім того, відповідними виконавчими органами Сумської міської ради буде представлена інформація щодо виконання затверджених показників міського бюджету по основних галузях соціально – культурної сфери, зокрема, «Освіта», «Охорона здоров»я», «Культура і мистецтво», «Соціальний захист та соціальне забезпечення», а також галузях «Житлово – комунальне господарство», «Капітальні вкладення» тощо.

Звіт, в рамках засідання виконавчого комітету, відбудеться 16 лютого, о 10.00, в малій сесійній залі Будинку рад (майдан Незалежності, 2).

З інформацією про виконання міського бюджету можна ознайомитись за посиланням (проект рішення «Про звіт про виконання міського бюджету» від 26 січня 2016 року).