0012.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО привітав співробітників Управління Служби безпеки України в Сумській області з 27-ою річницею створення відомства.

На СБУ, зазначив очільника міста, покладається одне з наскладних завдань – забезпечення національної та державної безпеки України, що зараз вийшло на перший план.

Олександр Лисенко подякував усім співробітникам за сумлінне виконання службових обов’язків, за героїзм і мужність, які вони виявляють, захищаючи суверенітет та територіальну цілісність України.

«Сама назва СБУ містить три ключові поняття: служба, безпека, Україна. Служба – це сумлінне виконання своїх обов’язків, професійне служіння народу і тій, справі, якій навчали. Безпека – за даними соціологічним досліджень, саме це найбільше турбує громадян. В усі часи кожна людина хоче безпечного життя, і саме ви його гарантуєте. Україна – це наша країна, це наша держава, це всі українці, і ви забезпечуєте їм усім спокій, – сказав міський голова. – Щиро вітаю вас від усієї громади з професійним святом. Прийміть від нас подяку кожному з вас те, що маємо мирне небо над нашим містом».

Олександр Лисенко побажав співробітникам Управління Служби безпеки України в Сумській області успіхів у нелегкій праці та всіляких гараздів. Він запевнив їх подальшій підтримці та вручив окремим працівникам грамоти.