002.jpg

З 15 березня до 27 травня відділ у справах сім'ї, молоді та спорту організовує стажування молоді обласного центру в апараті і структурних підрозділах Сумської міської ради.

Учасники стажувань зможуть ознайомитися з роботою органів місцевого самоврядування.

Така практика має підвищити громадську активність серед молоді. Пройти її можуть сумчани віком до 35 років, які мають повну вищу освіту, або навчаються на 4-5 курсах вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації.

Останнім досвід стажування в органах місцевого самоврядування прирівняють до проходження практики. Проводитиметься стажування у вільний від навчань чи роботи час за індивідуальним графіком.

Для проходження практики необхідні такі документи: заява; ксерокопія паспорту; ксерокопія диплому про повну вищу освіту або довідка з місця навчання; характеристика з місця навчання або роботи, резюме; клопотання на проходження практики.

Заяви на участь у стажуванні необхідно подати до відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Сумської міської ради не пізніше 9 березня. Детальну інформацію можна отримати за тел.: (0542) 700-517, 700-514.