002.jpg

Заклади міської централізованої бібліотечної системи провели заходи, присвячені Всесвітній акції «Година Землі».

Бібліотека-філія № 14 влаштувала для старшокласників екологічну подорож «Обіймімо Землю красою і любов’ю», яка мала на меті розширити і поглибити знання учнів про глобальні проблеми людства; сприяти формуванню взаємовідносин людства з довкіллям; виховати любов до природи, бережне ставлення до неї.

Центральна міська бібліотека ім. Т. Г. Шевченка представила до уваги відвідувачів добірку літератури на тему: «Не руйнуй гармонії земної» з матеріалами з актуальних питань управління енергоефективністю, збереження навколишнього середовища, впливу діяльності людини на довкілля.

Бібліотека-філія № 3 ім. О. Столбіна організувала акцію під гаслом: «Земля віддячує дбайливим!», спрямовану на привернення уваги до екологічних проблем Землі (наслідків зміни клімату, згубної людської діяльності тощо).

Бібліотека-філія № 17 вирушила зі школярами в еко-мандрівку «В долонях Всесвіту – Земля». Діти переглянули презентацію «Збережімо нашу планету», взяли участь в екологічній вікторині, ознайомились із літературою з даної теми.