Надрукувати
Перегляди: 1459

 Таке рішення прийняв міський голова Олександр ЛИСЕНКО, враховуючи думку громадськості.

Віталій ОДНОРОГ виконуватиме обов’язки директора КП «Електроавтотранс» з випробувальним терміном у три місяці.

Міський голова та начальник відділу логістики та зв’язку Сергій ЯКОВЕНКО 11 березня представили в.о. директора колективу комунального підприємства, який не проти такої кандидатури.

Перед новообраним керівником поставили чотири завдання, якість виконання яких вплине на рішення міського голови щодо остаточного призначення Віталія Однорога.

Зокрема, він має налагодити ремонт тролейбусів на базі підприємства за принципом конвеєра; збільшити кількість комунального транспорту на лініях міста; забезпечити жорсткий контроль як за збором плати за проїзд в комунальному транспорті, так і за обігом коштів на підприємстві; налагодити належні умови праці, навчання водіїв, облаштувати робочі місця на ремонтній базі.1457701538 dsc03686

«Очолювати дане підприємство має справжній менеджер, фахівець, який раніше не працював на цьому комунальному підприємстві. Випробувальний термін має бути обов’язково, аби подивитися як працює людина, які взаємовідносини вибудує з колективом і чи виконає поставлені завдання», – підкреслив очільник обласного центру.

Додамо, що Віталій Однорог має 20 років управлінського стажу. Поставлені перед ним завдання співпадають з його баченням розвитку комунального підприємства, яке він озвучив під час представлення своєї кандидатури на розсуд громадськості міста 5 лютого.