001.jpg

10 березня від головуванням заступника міського голови Степана ПАКА відбулося засідання міської комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Під час засідання провели уточнення складу міської комісії з питань евакуації, а також обговорили порядок проведення заходів з евакуації у місті Суми.

Як зазначив Степан Пак, це потрібно для координації дій всіх відповідальних служб у випадку надзвичайної ситуації.

 

Начальник відділу з питань надвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Артур ПЕТРОВ ще раз довів до відома присутніх інформацію про вимоги Кодексу цивільного захисту України, нормативних документів та нормативно-правових актів щодо проведення заходів з питань евакуації на території міста.

Для всіх присутніх викладач навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Сумської області Микола ХАРЧЕНКО прочитав детальну лекцію щодо цивільного захисту населення та евакуації на випадок НС.1457683813 dsc03587 1

За результатами роботи комісії, одноголосно вирішили зобов’язати відділ з питань надвичайних ситуацій та цивільного захисту населення проводити уточнення плану евакуації населення міста на відповідній території та плану транспортного забезпечення заходів з евакуації два рази на рік. Крім того, провести уточнення складу та розташування створених тимчасових органів з евакуації.