001.jpg

Товариство з обмеженою відповідальністю «Виробниче підприємство «Полісан» проводить громадське обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля.

Об’єктом є реконструкція адміністративно-побутового корпусу та складу під виробничу будівлю по вулиці Івана Піддубного, 25.

Проектними рішеннями передбачається реконструкція адміністративно-побутового корпусу та складу з метою розміщення виробничої будівлі призначеної для виробництва та фасування водно-дисперсійні лакофарбувальних матеріалів в кількості 30000 тонн на рік, в тому числі - водно-дисперсійні фарби – 18300 т/рік; водно-дисперсійні емалі – 4200 т/рік, водно-дисперсійні ґрунтовки – 3300 т/рік; водно-дисперсійні лаки – 900 т/рік; водно- дисперсійні штукатурки – 3300 т/рік.

Громадськість має право подавати будь-які зауваження або пропозиції, які, на її думку, стосуються планованої діяльності, без необхідності їх обґрунтування. Зауваження та пропозиції можуть подаватися в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) та усно під час громадських слухань із внесенням до протоколу громадських слухань.

Громадські слухання відбудуться 12.04.2019 р. о 10 годині в конференц-залі, за адресою: м. Суми, вул. Герасима Кондратьєва, 6.

Уповноважений орган, до якого надаються зауваження і пропозиції, та строки надання зауважень і пропозицій - Міністерство екології та природних ресурсів України, вул. Митрополита Василя Липківського, 35, м. Київ, 03035; Відділ оцінки впливу на довкілля: Начальник відділу Марина ШИМКУС, тел. (044) 206-20-89; Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 

Зауваження і пропозиції приймаються протягом з 28 березня протягом 25 робочих днів.

Місце розміщення звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої додаткової інформації:
1. Офіс ТОВ «ВП «ПОЛІСАН», за адресою м. Суми, вул. Івана Піддубного, 25, тел.: 050-307-05-07, контактна особа – Наталія ГОНЧАРОВА.

2. Сумська міська рада, 40030, м. Суми, майдан Незалежності, 2.

Ознайомлення зі Звітом з оцінки впливу на довкілля можливо щоденно, крім вихідних днів.

Повідомлення про громадське обговорення та сам звіт можна переглянути на Інформаційному порталі Сумської міської ради у відповідній рубриці.

Також нагадуємо, що Міністерством екології та охорони природного середовища України створено Єдиний реєстр оцінки впливу на довкілля. Більш детально - за цим посиланням.