002.jpg

У Сумах вшосте відбувся відкритий регіональний чемпіонат з перукарського мистецтва, макіяжу, нігтьової естетики та нарощування вій.

Організували захід спільно міська рада, ГО «Сумське об’єднання перукарів» та навчальна студія «Академія краси».

Цьогоріч участь у чемпіонаті взяли 196 майстрів краси з Сум, Києва, Харкова, Чернігова, Кременчука, Дніпра, Запоріжжя, Маріуполя, Донецька та різних міст нашої області: Глухова, Конотопа, Ромен, Лебедина, Білопілля, Тростянця, Шостки, Ворожби, Путивля.

Аби ж подивитись, як працюють професіонали своєї справи, прийшло понад дві тисячі сумчан. Окрім того відвідувачі чемпіонату мали змогу ознайомитись із останніми модними новинками.

Як зазначила під час відкриття змагань заступник міського голови Ольга ВОЛОШИНА, подібні заходи – це чудова нагода для початківців у сфері краси заявити про себе, а професіоналів вкотре продемонструвати свої вміння та навички.

«Приємно, що з кожним роком охочих стати учасниками змагань стає все більше. Це свідчить про те, що ми виходимо на якісно новий рівень проведення цього заходу, який щороку відбувається за підтримки міської влади. Радують і успіхи учасників, які крокують в ногу з часом і з кожним разом демонструють ще більш високий рівень своєї майстерності. Тому, хто б не переміг у кожній із заявлених номінацій та категорій, можна впевнено стверджувати, що ви всі майстри своєї справи», – сказала Ольга Волошина.

Вперше цьогоріч до програми чемпіонату організатори включили номінацію «Нарощування вій», бо ж цей напрямок надання послуг у сфері краси користується неабияким попитом серед сумчанок.

Тривав чемпіонат понад дев’ять годин, протягом яких створювались неповторні образи, втілювались в життя, здавалося б, нереальні задуми та ідеї.

Апогеєм же заходу стала демонстрація моделей, які й представили роботи кожного з майстрів-учасників чемпіонату.