0012.jpg

В. о. міського голови Віра МОТРЕЧКО зустрілась із експертами технічної допомоги проекту «Підвищення енергоефективності в дошкільних навчальних закладах міста Суми».

Зустріч присвятили обговоренню технічних питань впровадження енергоефективних заходів у дитячих садках міста. Участь в обговоренні також узяли директор департаменту фінансів, економіки та інвестицій Світлана ЛИПОВА та працівники цього структурного підрозділу, управління освіти і науки, а також управління капітального будівництва та дорожнього господарства. На початку зустрічі в. о. міського голови подякувала гостям за візит і наголосила, що їхня підтримка важлива для міста, адже експерти повинні розробити технічне завдання, відповідно до якого проводитимуться роботи в дитячих садочках міста.

«Напрямку енергоефективності у сумських закладах соціальної сфери приділяється велика увага. Аби ця робота продовжувалась, ми плануємо реалізувати проект «Підвищення енергоефективності в дошкільних навчальних закладах міста Суми» – підкреслила Віра Мотречко.

Аби більш предметно подивитись, з чим доведеться працювати, учасники зустрічі відвідають дитсадок № 7. Як зазначив керівник групи експертів технічної допомоги проекту «Підвищення енергоефективності в дошкільних навчальних закладах міста Суми» Клаудіо РОЧАС, їхня мета оглянути мережі, які зазвичай потребують найбільшої уваги.

Нагадаємо, минулоріч міський голова Олександр ЛИСЕНКО підписав фінансову угоду про співпрацю з питань технічної підтримки між Європейським інвестиційним банком, Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та Сумською міською радою щодо консультаційних послуг для реалізації проекту «Підвищення енергоефективності в дошкільних навчальних закладах міста Суми».