Надрукувати
Перегляди: 1481

Директор КП «Міськсвітло» Микола ПАРХОМЕНКО спростував заяву заступника директора з економічного розвитку та внутрішньої безпеки підприємства Олексія МАКАРЮКА щодо відсутності реакції керівництва на його службову записку.

Службову записку від підлеглого директор КП «Міськсвітло» отримав 8 лютого. У ній йшлось про розтрату бюджетних коштів, службову недбалість та халатність, а також зловживання службовим становищем, що, начебто мали місце на підприємстві. У зв`язку з цим заступник директора з економічного розвитку та внутрішньої безпеки підприємства вимагав вжити заходів передбачених законодавством, утворити комісію з розслідування зазначених випадків, визначення винних та притягнення їх до відповідальності згідно законодавства; проведення незалежної експертизи світильників, встановлених по вул. Раскової, а в подальшому забезпечити ретельний аналіз цінових пропозицій на ринку і надавати всі документи йому на погодження.

Наступного дня після отримання цієї службової записки Микола Пархоменко видав наказ про створення комісії з вивчення зазначеного питання. До її складу увійшли головний інженер підприємства, начальник лабораторії, головний бухгалтер, майстер І категорії. Наразі комісія ще працює.

Також, повідомив директор КП «Міськсвітло», він направив звернення до Фінансової інспекції з проханням перевірити наведені у службовій записці факти.