Надрукувати
Перегляди: 1365

4 березня представниці прекрасної половини міста завітали до «Агенції промоції «Суми», аби з користю для себе провести вільний час та дізнатися багато цікавого.

Це їм обіцяли організатори «Жіночого шабашу», які передбачили для учасниць майстер-класи з декоративної косметики «Оновлена Я», «Я та моя жіночність», консультації нумеролога та приємні подарунки від одного із ресторанів міста.

 

1457522476 shabash 3 1
Кожна із присутніх сумчанок вже за власним бажанням обирали для себе підходящий варіант, але всі без винятку отримали лише позитивні емоції. Адже на «Жіночому шабаші» можна було створити власну карту бажань та власну роботу з авторськими метафоричними картками «Сімейні цінності», отримати індивідуальну консультацію психолога, знайти своє справжнє життєве призначення, навчитися використовувати власні здібності для досягнення поставленої мети, підвищити продуктивність та ефективність дій.

Окремо сумчанки дякували за індивідуальний підхід психолога, сертифікованого арт-терапевта, тренера, автора колод метафоричних асоціативних карт Вікторії РАТЄЄВОЇ. Вона навчила їх налагоджувати стосунки з партнерами по бізнесу, кар’єрі та клієнтами, досягати гармонії у відносинах із близькими.