Надрукувати
Перегляди: 1986

Сьогодні по обіді діти та молодь прикрасили дерева по вул. Соборна Великодніми атрибутами.

Зробили це учні сумських шкіл, вищих навчальних закладів, установ соціального спрямування та вихованці закладів позашкільної освіти.

Своїми стараннями вони додали Великоднього настрою кожному перехожому. Кожне дерево до цього світлого дня отримало свою назву: «Крамничка фантазій», «Писанка усміхається», «Великодній настрій», «Весняна писанка», «Писанка бажань» та інші схожі найменування.

За креативність, бажання додати місту неординарності та зробити чудову справу кожен колектив, який до цього долучився отримав подяку від оргкомітету цього дійства – відділу культури.

В. о. міського голови Віра МОТРЕЧКО, яка завітала до Агенції промоції «Суми» на церемонію нагородження учасників акції, подякували їм усім за творчість і креативність, а також бажання робити добрі справи для містян.

«Це чудова ідея – прикрашати до Великодня писанками дерева на центральній вулиці міста. І приємно, що до цього долучається молоде покоління сумчан. Нехай бажання робити рідне місто кращим не полишає вас і надалі. Зберігаймо українські традиції і тоді наша країна буде непереможною».