006.jpg

Відділ охорони здоров’я проводить конкурс на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Клінічний пологовий будинок Пресвятої Діви Марії» Сумської міської ради.

На вакантну посаду можуть претендувати громадяни України з вищою освітою II рівня за ступенем магістра спеціальності галузі знань «Управління та адміністрування» або «Публічне управління та адміністрування», «Право», «Соціальні та поведінкові науки», «Гуманітарні науки», «Охорона здоров’я», котрі мають післядипломну спеціалізацію за фахом «Організація і управління охороною здоров’я» або освіту за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування», «Менеджмент організацій і адміністрування», стаж роботи керівних посадах не менше п’яти років, вільно володіють державною мовою, знають законодавство України (Конституції України, законодавства України з охорони здоров’я, антикорупційного законодавства, інших законодавчих та нормативно-правових актів), здатні за своїми діловими та моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні обов’язки, мають високі моральні, ділові, професійні якості та організаторські здібності.

Пакет документів, який подають претенденти, має містити конкурсну пропозицію обсягом не більше 15 сторінок друкованого тексту з планом розвитку закладу на середньострокову перспективу (три роки).

Прийом документів для участі в конкурсі триватиме до 23 травня 2019 року (до 17:15) у приймальні відділу охорони здоров’я (вул. Леваневського, 26).

Довідки за тел.: 78-70-00, (095)8161042, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..