001.jpg

У Сумах з нагоди Дня пам’яті та примирення вшанували ветеранів війни.

Аби вклонитись тим, кому довелось відвойовувати нашу країну у ворога під час Другої світової війни, а потім відбудовувати її у післявоєнні роки, до Сумського геріатричного пансіонату для ветеранів війни і праці та обласного клінічного госпіталю ветеранів війни завітали заступники міського голови Віра МОТРЕЧКО та Альона ДМІТРЄВСКАЯ.

Зі словами вдячності від імені міського голови Олександра ЛИСЕНКА та сумської громади до ветеранів звернулась Віра Мотречко.

Вона наголосила на тому, що попри те, що з часу перемоги у Другій світовій війні минуло 74 роки, але пам'ять про тих, кого ця війна забрала, ніколи не згасне. Так само ще не одне покоління українців пам’ятатиме і подвиги тих, кому пощастило вижити і хто взяв на себе тягар післявоєнної відбудови.

«Низький уклін вам за мирне небо і можливість жити на рідній землі. Своїми титанічними зусиллями ви зробили надможливе, аби звільнити рідний край від ворога. Тяжко довелося і у післявоєнні роки, коли треба було відбудовувати країну, щоденно працювати на благо прийдешніх поколінь. Такі зросли і, повірте, знають ціну тому, що Ви для них зробили», – сказала посадовиця.

Додали гарного настрою ветеранам у День пам’яті та примирення і творчі колективи міста, які дарували свої виступи тим, хто сьогодні потребує уваги, підтримки і просто доброго слова.

Кожний сценічний виступ глядачі вітали аплодисментами і посмішками, дякуючи за позитивні емоції, які їм так потрібні.