0010.jpg


2 березня у Сумському обласному театрі для дітей та юнацтва відбулося благодійне свято «Щаслива родина – міцна Україна».

На свято запросили близько 70 багатодітних родин. Також 5 матерів-героїнь, яким було присвоєно це звання минулого року, отримали грамоти від органів влади.

Голова правління обласного благодійного фонду «Милосердя» Раїса ВОРОНЕНКО зазначила, що упродовж кількох років поспіль організація традиційно ініціює свято «Щаслива родина – міцна Україна» у рамках безстрокової акції «Зігрій нужденну душу». Його героями є, зазвичай, багатодітні родини, матері-одиначки, вдови і вдівці, родини з дітьми-інвалідами, а з минулого року й родини воїнів, загиблих у зоні АТО.

Цим категоріям населення особливо потрібна підтримка та розуміння з боку можновладців. І останні таку надають. Підтвердженням цьому є даний захід, до організації якої долучилися представники міської влади Сум та меценати.

Заступник міського голови Альона ДМІТРЄВСКАЯ зауважила: «Сьогодні мені випала велика честь бути серед людей, які роблять святу справу – виховують та піднімають на ноги дітей. Всі ми розуміємо, що це нелегко, навіть маючи одну дитину, а ви не побоялися відповідальності за багатьох. Тому честь вам і хвала. Зі свого боку хочу запевнити, що міська влада і надалі буде підтримувати багатодітні родини , як робила це завжди».

Кожна родина, яка була присутня на заході, отримала солодкі подарунки та мала можливість переглянути цікаву програму, яку підготували служителі Мельпомени. Після її завершення на гостей свята чекав благодійний обід.