Надрукувати
Перегляди: 1004

У відділі мистецтв центральної міської бібліотеки ім. Т. Г. Шевченка зібрався повний зал друзів і шанувальників творчості відомого поета, барда Володимира ВАСИЛЬЄВА.

Народився і живе Володимир Васильєв в Харкові. Тут закінчив Харківський автомобільно-дорожній інститут, працював інженером-конструктором. Він є лауреатом і членом журі різноманітних фестивалів авторської пісні, автором семи пісенних альбомів, шести поетичних книг і двох книг прози. Дуже багато його пісень вже стали народними.

Поет Дмитро БИКОВ писав про нього: «Бог дав йому все: прекрасний голос, композиторський талант, вміння серйозно і професійно працювати зі словом. Поет, музикант, артист – ось складові таланту Володимира Васильєва, які зробили його одним з найпопулярніших авторів жанру».

На своєму концерті в центральній міській бібліотеці ім. Т. Г. Шевченка харківський бард, якого добре знають не тільки в Україні, а й за кордоном, представив свої авторські пісні, а також пісні на вірші відомих поетів Дмитра Бикова, Бориса Чичибабіна, Бориса Слуцького та інших.

І як завжди на своїх виступах він постав як дивовижний, дотепний виконавець і оповідач, який вміє зацікавити публіку, заінтригувати поданням пісні, розповіді, вірша.