Надрукувати
Перегляди: 1266

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО під час третього пленарного засідання LVI сесії міської ради засідання вручив посвідчення та медаль «Захиснику Вітчизни» Дмитру КОМАРОВУ.

Сумчанин починаючи з 2017 року брав участь в антитерористичній операції на Сході України, потім в районі проведення ООС у складі військової частини А 3488. 6 травня 2018 року під час виконання бойового завдання на Луганщині Дмитро Комаров отримав кульове поранення.

Як зазначив керманич Сум, високу нагороду бійцю вручено за особисту мужність і відвагу, виявлені у захисті державних інтересів, зміцнення обороноздатності та безпеки України. Міський голова закликав представників спілок, організацій звертатись з ініціативою, аби всією сумською громадою урочисто відзначати містян за їхні героїчні вчинки.

«Вважаю вкрай важливим відзначати наших захисників, захисників рідної української землі. Тож я вийшов із ініціативою, аби всі нагородження наших героїв були урочистими і тому, якщо є така ініціатива у спілок, організацій – добре, звертайтесь, ми підтримаємо і разом зі всією громадою відзначимо та висловимо слова вдячності нашим захисникам», – сказав Олександр Лисенко.