006.jpg

Сумчан, які прагнуть інтенсивних реформ в Україні та бачать себе у громадському секторі, запрошують до навчання у Відкритому Університеті Реформ – освітньому проекті Реанімаційного Пакету Реформ та Інституту Медіа Права. 

Чекають на 40 молодих та вмотивованих особистостей, які прагнуть долучитись до реформування країни уже сьогодні.

 

Саме на таких розраховані загальна та спеціалізована навчальні програми у форматі лекцій, тренінгів, дискусій, майстер-класів від провідних експертів Реанімаційного Пакету Реформ, відомих журналістів, громадських діячів, дипломатів та депутатів. Під час загальної програми учасникам розкажуть про найбільш важливі реформи країни у різноманітних сферах, а на спеціалізованих заняттях поглиблено вивчатиметься шлях реформування України за такими напрямками: верховенство права, засоби протидії та запобігання корупції, економічна політика. 

Учасники матимуть можливість пройти стажування як в групах, так і в громадських організаціях-членах Реанімаційного Пакету Реформ.

Процес навчання, який триватиме упродовж 2,5 місяців, розпочнеться 19 березня у Києві. Отримати ґрунтовні знання та навички можна цілком безкоштовно.

Аби їх здобути треба лише заповнити заявку за посиланням: http://goo.gl/forms/sabWL7ByVn до 9 березня включно. Додаткові питання можна поставити, написавши на електронну адресу:Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..