0010.jpg

Міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організував екскурсію до Харкова для дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Першою зупинкою екскурсії був Центральний парк культури і відпочинку імені М. Горького, який розташований в центрі Харкова. Під час прогулянки парком діти милувалися краєвидами, розважалися на сучасних дитячих майданчиках та атракціонах. Особливе захоплення у маленьких туристів викликав атракціон «Колесо огляду», який вражав своєю величчю.

Юні екскурсанти відвідали Державний Музей природи Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, який є одним із найстаріших музеїв Європи. Діти з захопленням слухали екскурсовода та задавали безліч питань. Схвальні відгуки від дітей отримала екскурсія до однієї з харківських кондитерських фабрик, під час ході якої можна було не тільки спостерігати появу кондитерських виробів і поласувати ними, а взяти безпосередню участь у їх виробництві. Кожний мав можливість приміряти на себе роль кондитера, проявити свою творчість і можливо в майбутньому обрати для себе цю професію. Наприкінці всі отримали солодкі подарунки та розмальовки, які будуть нагадувати дітям про отримані враження.

Кінцевою зупинкою подорожі був «Фельдман-екопарк». Під час прогулянки парком діти насолоджувалися краєвидами чудового ландшафтного дизайну та спостерігали за тваринами, а також мали можливість відчути, що все живе на планеті Земля є однією великою родиною, де не має місця агресії, а є тільки любов, дружба та взаємопідтримка.

Під час цієї незабутньої подорожі маленькі туристи у супроводі спеціалістів міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді отримали безліч позитивних вражень та емоцій, робили фото на пам’ять.

Захоплюючу подорож до Харкова вдалось здійснити в рамках міської цільової програми «Соціальні служби готові прийти на допомогу на 2019 – 2021 роки».

За додатковою інформацією щодо реалізації цієї програми можна звернутися до міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, який знаходиться за адресою: м. Суми, вул. Харківська, 42 або за телефоном: (0542) 70-06-07, 70-07-04.