004.jpg

18 лютого перший заступник міського голови Володимир ВОЙТЕНКО провів особистий прийом громадян, які прохали посприяти у вирішенні деяких питань.

Разом із посадовцем до проблем містян дослухалися і представники структурних підрозділів міської ради.

Спектр питань був різний, але найбільше звернень стосувались управління капітального будівництва та дорожнього господарства. Останнє має опрацювати питання ремонту доріг по вул. Герцена та вул. Замостянській. Також сумчанка, що мешкає по пр-ту Шевченка, звернулася щодо проведення ремонту дороги між машинобудівним коледжем СумДУ та житловим будинком №11 по пр-ту Шевченка та вул. Гончарній. Володимир Войтенко доручив начальнику управління капітального будівництва та дорожнього господарства опрацювати питання включення потолчного ремонту до титульного списку на 2016 рік.

Департамент інфраструктури міста, за дорученням першого заступника міського голови, буде вживати заходів щодо проведення робіт з ремонту покрівлі над квартирою однієї із заявниць. Він також має надати обґрунтовану відповідь на незгоду з тарифами на оплату послуг з водо- та газопостачання для мешканців гуртожитку по вул. Жукова.

У питанні передачі земельної ділянки безоплатно у власність донькам однієї із заявниць буде розбиратися управління містобудування та земельних відносин.

Разом із управлінням майна комунальної власності, управління обліку, розподілу та приватизації житла опрацюють питання сумчанина, яке стосується самовільного зайняття житлової площі на 8 поверсі будинку №32 по вул. Прокоф’єва. Також заявник цікавився можливим розподілом його родині помешкань під реконструкцію за вищевказаною адресою.

Під час особистого прийому свої пропозиції щодо благоустрою Сум надав один із містян. Всі вони будуть розглянуті управлінням «Інспекція з благоустрою міста Суми».