Надрукувати
Перегляди: 1528

Юних сумчан, від 4 до 13 років (включно), запрошують позмагатися для здобуття щорічної Всеукраїнської премії «Диво-Дитина».

Передусім вона розрахована на дітей, які мають досягнення або відкриття у науко-технічній сфері, переможців та призерів обласних республіканських і міжнародних інтелектуальних ігор, шкільних олімпіад, спортивних або творчих змагань, фестивалів та конкурсів.

Брати участь можуть і маленькі сумчани, які зробили героїчний вчинок,

мають феноменальну інтуїцію та пам'ять, володіють даром передбачення, або чутливістю до енергетики та інші.

Якщо батьки вважають, що їхня дитина володіє вищенаведенними здібностями та бажає здобути Всеукраїнську премію «Диво-Дитина», то для цього необхідно: заповнити анкету учасника; додати до неї документи, що підтверджують досягнення учасника (копії дипломів, нагород, грамот, аудіо/відео записів та інші); додати копію свідоцтва про народження. Всі ці документи відправляються за вказаною в анкеті адресою.

Кінцевий строк надсилання анкет - 15 березня. Премія вручається на основі експертної оцінки та по встановленим номінаціям: Найрозумніша дитина, Найспортивніша дитина, Найтворча дитина, Найдивовижніша дитина, Найгероїчніша дитина. Вручення премії проходить в три етапи.

Перший передбачає визначення десяти кращих учасників, в кожній з номінацій і, відповідно, нагородження їх грамотами, як переможців першого етапу. Другий етап - визначення трьох фіналістів у кожній з номінацій. Третій етап - всі фіналісти запрошуються до Києва для виступів перед членами журі та глядачами.

Шляхом підсумовування балів, виставлених кожним із членів журі, визначається володар першої, другої і третьої премії. Визначення фіналістів (по 3 у кожній номінації) буде проходити лише у кінці березня. Орієнтована дата церемонії нагородження - кінець квітня або початок травня.