0012.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО вручив директору КНП «Центральна міська клінічна лікарня»  Валентині ДОМІНАС почесну відзнаку «За заслуги перед містом» ІІІ ступеня.

Нею відзначають жителів міста, регіонів України, громадяни інших країн, які зробили видатний внесок у розвиток Сум, піднесення його статусу або в знак великої поваги до їх громадської чи професійної діяльності.

Валентину Домінас удостоїли такої відзнаки за багаторічну сумлінну працю в галузі охорони здоров’я, високий професіоналізм, значний особистий внесок в надання медичної допомоги населенню міста та з нагоди 10-річчя перебування на посаді керівника закладу охорони здоров’я міста.

Вручили відзнаку міський голова Олександр Лисенко, його заступник Максим ГАЛИЦЬКИЙ та в. о. начальника відділу охорони здоров’я Олена ЧУМАЧЕНКО.

Олександр Лисенко подякував керманичці лікарні за її роботу, яка постійно сповнена хвилювань за здоров’я сумчан, за умови, в яких вони лікуються, та за свій колектив. Останній також щиросердно привітав свого керівника із заслуженою нагородою.