Надрукувати
Перегляди: 1421

Минулого тижня сумські школярі здобули ще 20 призових місць у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських олімпіад з навчальних дисциплін.

На олімпіаді з історії переможцями стали всі шість представників обласного центру. Це найкращий результат серед усіх міст і районів. Загалом знання історії демонстрував 81 школяр (8 клас – 17 учнів, 9 клас – 22, 10 клас – 21, 11 клас – 21).

Три перемоги на рахунку сумчан на олімпіаді з французької мови.

Всього було вісім учасників. Найчисельнішою – команда обласного центру (чотири учні). Школярі виконували завдання з аудіювання, читання, письма, говоріння. Найкраще себе показали учні Сум.

Серед знавців німецької мови сумчани також серед найкращих. Із семи представників призові місця посіли шестеро. Завдання були подібні до тих, що на олімпіаді з французької мови. Змагались 34 школярі.

1456473015 nformatika

П`ятеро з шести учасників принесли Сумам перемогу й на олімпіаді з інформаційних технологій. Змагання складалось із двох турів: перший відбувся за завданнями Міністерства освіти і науки України, другий – за завданнями обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та СумДУ. В олімпіаді взяв участь 51 учень (9 клас – 16, 10 клас – 14, 11 клаc – 21 учень).

Список переможців