Надрукувати
Перегляди: 1376

Тиждень тому Суми сколихнула низка нічних крадіжок з торгівельних точок. Зловмисник бив вікна, вривався до приміщення і виносив гроші. Поліцейські вирахували злодія. Він перебував в одній з багатоповерхівок, і аби уникнути затримання, намагався втекти від правоохоронців, використовуючи альпіністське спорядження.

Як повідомили у секторі комунікацій ГУНПА у Сумській області, вирахували 25-річного чоловіка працівники карного розшуку Сумського відділу поліції. Зловмисник - уродженець Конотопа. Ніде не працював і лише в січні звільнився з місць позбавлення волі. У Сумах чоловік винаймав квартиру. І коли до його дверей постукали поліцейські, через вікно, у спорядженні альпініста, намагався втекти.

Затримали його на п’ятому поверсі дев’ятиповерхівки з рюкзаком на спині. У ньому поліцейські знайшли не лише знаряддя для скоєння злочинів, а й інші речі, які вказували на причетність чоловіка до скоєння крадіжок.

Затриманий розповів, що обкрадав тільки торгівельні місця: аптеки, магазини, ювелірні крамниці, де брав лише гроші.

1456293365 pm875image003

Про те, що накоїв, чоловік не шкодує, журиться лише, що знову доведеться повернутись у в’язницю.

«Під час розслідування працівники поліції з’ясували, що зловмисник такого галасу та величезної шкоди завдав самотужки. Слідчі вже довели причетність чоловіка до скоєння ним одинадцяти крадіжок», - говорить Павло КАРАБУТА, начальник Сумського відділу поліції. – «Відносно нього обраний запобіжний захід – тримання під вартою. Йому інкримінують крадіжку, поєднану з проникненням у житло, що завдала значної шкоди. За гратами може провести найближчі шість років».