Надрукувати
Перегляди: 1513

На минулому тижні в м. Коломия (Івано-Франківська обл.) відбувся Чемпіонат України з класичного жиму лежачи, серед ветеранів з жиму лежачи та з класичного пауерліфтингу серед юнаків.

На всіх змаганнях сумчани були одними із кращих.

Зокрема, під час Чемпіонату України з класичного жиму лежачи збірну команду Сумської області представляли сумчани.

Всі спортсмени показали гарні результати – кожний у своїй ваговій категорії. Так, Денис ШВИДКО посів II місце у ваговій категорії – 66 кг (результат 157,5 кг); Вадим СОРОКА - студент інституту фізичної культури - III місце у ваговій категорії -74 кг (результат - 162,5); Віталій КРАСНІКОВ - III місце у ваговій категорії - 93 кг (результат - 150 кг); Максим ГОЛОВЕНКО - II місце у ваговій категорії +120 кг (результат - 200 кг); Валентин СІТАЛО виконав норматив майстра спорту України та зайняв першу сходинку п’єдесталу пошани у ваговій категорії +120 кг(результат 227,5 кг).

І місце у командному заліку серед областей України вибороли Сергій АНЦИБОР, Іван КАПТІЛОВ та Володимир БАКЛЯК.

1456298382 sport2

На Чемпіонаті України серед ветеранів з жиму лежачи Суми гідно представив заслужений тренер України, майстер спорту України Павло МОГИЛЬНІКОВ. Наш земляк встановив рекорд України у ваговій категорії +120 кг, піднявши штангу вагою 273 кг. Не було йому рівних і на Чемпіонаті України з класичного жиму лежачи серед ветеранів. Тут йому підкорилася неймовірна вага 211 кг.

Із золотою нагородою та новим рекордом України до Сум повернувся також Олексій ВОРОНЦОВ. На Чемпіонаті України з класичного пауерліфтингу серед юнаків спортсмен у ваговій категорії -59 кг, підняв штангу вагою - 120 кг. Цей результат дозволив Олексію посісти II місце у абсолютній першості серед юнаків.