006.jpg

Сумчан запрошують взяти участь у ІІІ Загальноукраїнському конкурсі найкращих проєктів в освіті дорослих.

Такий організовують громадська спілка «Українська асоціація освіти дорослих» та Представництво Німецької асоціації народних університетів DVV International в Україні.

Головна мета конкурсу: сприяння розвитку і популяризації освіти дорослих в Україні; стимулювання професійної взаємодії провайдерів освіти дорослих; об’єднання зусиль, вироблення спільного бачення, накопичення досвіду і поширення кращих практик та корисних ініціатив, спрямованих на формування суспільства, що навчається впродовж життя.

До участі у конкурсі запрошуються провайдери освіти дорослих в Україні, у тому числі всі зацікавлені державні та недержавні установи, які працюють у сфері освіти дорослих.

Конкурс проводиться у 4-х номінаціях:

  • кращий освітній проєкт з активізації місцевих громад;
  • кращий освітній проєкт для осіб поважного віку;
  • кращий освітній проєкт, спрямований на соціальну інтеграцію ВПО та інших вразливих груп населення;
  • кращий освітній проєкт, спрямований на сприяння працевлаштуванню або розвиток соціального підприємництва.

У кожній номінації конкурсна комісія визначає переможців (перше, друге та третє місця).

Оцінювання проєктів та визначення переможців здійснюється членами конкурсної комісії на підставі процедури, визначеної умовами Порядку проведення щорічного загальноукраїнського конкурсу найкращих проєктів у сфері  освіти дорослих. Переможці будуть нагороджені дипломами, а також отримають спеціальну нагороду УАОД. Усі учасники конкурсу отримають сертифікати участі.

Заявка надається у вигляді презентації, яка повинна включати такі розділи: загальна інформація та опис проєкту.

Для участі у конкурсі приймаються освітні проєкти, які були повністю реалізовані у період з 1 листопада 2018 року до 31 жовтня 2019 року. Усі заходи, час проведення яких виходить за межі вказаного періоду, не будуть розглядатися конкурсною комісією.

Для участі у конкурсі необхідно надіслати презентацію в електронному форматі на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. з приміткою «Конкурс проєктів».

Кінцевий термін подачі матеріалів для участі в конкурсі – 1 листопада 2019 року.

Результати конкурсу будуть оприлюднені  до 30 листопада 2019 р.

Нагородження переможців відбудеться 6 грудня 2019 року в Києві під час проведення Загальних зборів ГС «Українська асоціація освіти дорослих»

Інформація про конкурс розміщуватиметься на сайті  www.uaod.org.ua. Контактна особа з питань проведення конкурсу – менеджер з організаційних та технічних питань Української асоціації освіти дорослих Анастасія БОЙКО (тел. 0970776958).

Детальніше про умови конкурсу та вимоги до презентації