0010.jpg

Під час заходів на відзначення Дня Незалежності України, 24 серпня, рух транспорту деякими вулицями Сум тимчасовими обмежать.

Відповідне розпорядження підписав міський голова Олександр ЛИСЕНКО.

У документі йдеться про те, що транспорт не курсуватиме: в період з 8:30 до завершення урочистої ходи, по вул. Петропавлівська від перехрестя «вул. Петропавлівська – вул. 20 років Перемоги» до перехрестя «вул. Петропавлівська – Покровська площа – вул. Соборна»; під час Параду вишиванок, з 18:30 до 19:00, Покровською площею від перехрестя «вул. Петропавлівська – Покровська площа – вул. Соборна» в напрямку перехрестя «вул. Героїв Сумщини – Покровська площа – вул. Гагаріна»; мостом через р. Псел в напрямку вул. Харківська; по вул. Харківська від мосту через р. Псел до перехрестя «вул. Харківська – вул. І. Сірка» (до зупинки громадського транспорту ТРЦ «Мануфактура»).

Увечері в період з 19:30 до 22:00 під час проведення масового заходу на стадіоні «Ювілейний» управління патрульної поліції в Сумській області обмежити рух транспорту на площі Театральній від перехрестя з вул. Петропавлівська; по вул. Гагаріна від перехрестя «вул. Героїв Сумщини – вул. Харківська – вул. Гагаріна»; по вул. Г. Кондратьєва від перехрестя «вул. Г. Кондратьєва – вул. Перекопська» в бік Театральної площі.