001.jpg

З нагоди Міжнародного дня людей поважного віку КУ «Сумський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) «Берегиня» вдруге проводить міський фестиваль літніх людей «Золотий вік – вік активного довголіття».

Фестиваль триватиме з 26 вересня по 2 жовтня і включатиме в себе і низку заходів спортивного, культурного та розважального характеру для людей поважного віку з метою сформувати у них концепцію здорового способу життя та активної життєвої позиції.

У перший день, 26 вересня, відбудуться конференція «Освітні стратегічні практики для людей поважного віку» та виставка-ярмарок творчих робіт людей поважного віку (Конгрес-центр СумДУ, 10:00). До участі в конференції організатори запрошують керівників або представників організацій, які опікуються питанням соціального захисту людей поважного віку.

Другий день фестивалю, 27 вересня, присвячений навчанню: відбудеться тренінгове інтерактивне заняття «Щастя у руці» та майстер-класи (виготовлення ляльки-мотанки, виготовлення прикрас до віночка, виготовлення сувенірів із стрічок). Заходи проходитимуться у Конгрес-центрі СумДУ, розпочнуться о 10:00.

Продовжиться фестиваль 30 вересня спортивним святом «В здоровому тілі – здоровий дух» (Легкоатлетичний манеж, 11:00).

Наступного дня, 1 жовтня, поважних сумчан запрошують на екскурсію містом (вул. Соборна, 11:00).

Завершиться фестиваль 2 жовтня творчим святом, яке включатиме в себе показ мод, літературний вечір і танцювально-розважальну програму «Закружляємо у вальсі» (Конгрес-центр СумДУ, 11:00).