002.jpg

Міський голова Сум Олександр ЛИСЕНКО провів робочу зустріч з головами квартальних комітетів міста.

На початку наради Олександр Лисенко подякував головам квартальних комітетів за складну і потрібну роботу з жителями приватного сектору та активну співпрацю з владою.

«Нам дуже важлива ваша допомога у низці питань, що стосуються покращення життя сумчан. Тому дякую кожному з вас за сприяння у вирішенні нагальних для містян проблем. Досягнути позитивних результатів у життєдіяльності міста можливо лише спільними зусиллями», – зауважив він.

Міський голова поінформував присутніх про актуальні для містян питання та окремо зупинився на питанні формування бюджету на наступний рік.

Посадовець запропонував головам квартальних комітетів при формуванні головного кошторису міста зазначати конкретні об'єкти та цілі, на які будуть направлені кошти. Це, на думку міського голови, унеможливить ситуації коли кошти перенаправляють на інші цілі.

Порядок денний зустрічі передбачав розгляд декількох питань, серед яких – ремонти будинків, будівництво доріг та тротуарів, благоустрій вулиць та придворових територій, облаштування паркових зон, скверів, вивіз сміття та облаштування додаткових сміттєвих майданчиків.

В свою чергу, заступник міського голови Олександр ЖУРБА, який також був присутній на зустрічі зазначив, що цьогоріч голови квартальних комітетів провели масштабну роз’яснювальну роботу серед мешканців міста стосовно необхідності укладання договорів на вивезення ТПВ.

Окрім поточних питань, міський очільник та голови квартальних комітетів обговорили шляхи покращення приватного сектору та обговорили плани на наступний рік.