004.jpg

Сумські посадовці поспілкувались зі студентами СумДУ на тему закупівель.

Заступник міського голови, керуючий справами виконавчого комітету Степан ПАК та начальник відділу з конкурсних торгів Роман ТРЕПАЛІН розповіли студентам третього курсу спеціальності «Публічне управління та адміністрування» про типи закупівель та процедуру закупівлі, які здійснює виконавчий комітет, про службу в органах місцевого самоврядування.

«Сьогодні на ринку праці є потреба у фахівцях, які володіють управлінськими навичками, необхідними для надання адміністративних послуг у публічній сфері, знайомих з принципами, функціями та етикою службової діяльності в органах державної влади та місцевого самоврядування, здатних організувати та очолити громадську діяльність, спрямовану на реалізацію соціально значущих проектів, – наголосив Степан Пак. – Молодь має бути обізнаною у таких питаннях, адже ця тематика дуже важлива в контексті децентралізації та реформування держави».

Аби зустріч вийшла цікавою та корисно, посадовці активно залучали до розмови студентів. Останні мали можливість продемонструвати рівень знань з означеної теми та поділись своїми міркуваннями та поглядами.