0010.jpg

Заступник міського голови, керуючий справами виконавчого комітету Степан ПАК привітав Спільноту ділових жінок Сумщини з першою річницею створення.

Від імені міського голови Олександра ЛИСЕНКА, виконавчого комітету та депутатів міської ради посадовець побажав Спільноті подальшої плідної діяльності та згуртувати навколо себе ще більше жінок, а кожній із ділових леді – руху вперед і реалізації найграндіозніших планів.

«Хотів би подякувати за те, що, жертвуючи своїм часом, своїми сімейними відносинами, ви робите те, що йде на користь не лише вам, а й всій громаді, позаяк сприяєте впізнаваності нашого міста і не лише на теренах області, а й в Україні та за її межами. Бажаю впевнено крокувати до нових цілей і перемог, знаходити нових  однодумиць і однодумців», – сказав у вітанні Степан Пак.

Ідейниця об’єднання ділових жінок Лариса ІВАНКОВА повідомила, що наразі Спільнота об’єдную майже дві сотні жінок. У перший рік діяльності вони зустрічались на освітньо-просвітницьких заходів різного спрямування, мандрували. На рік наступний мають не менш амбітні плани: за 12 місяців підвищити власну компетентність за 12 напрямками.