0010.jpg

Представники міської влади, військовослужбовці та вихованці військового ліцею «Кадетський корпус» ім. І. Г. Харитоненка вшанували пам’ять військових, які загинули в Афганській війні.

Мітинг, приурочений 40-ій річниці введення радянських військ до Афганістану розпочали із покладання квітів до Монументу загиблим уродженцям Сумщини.

Заступник міського голови Альона ДМІТРЄВСКАЯ подякувала ветеранам інтернаціональної війни за звитягу та наголосила, що доблесний вчинок земляків ніколи не буде забутий.

«Схиляємо голови перед співвітчизниками, які загинули на війні в Афганістані. Ризикуючи власним життям, тисячі із них дотримуючись військового уставу, поїхали у гарячу точку. Це справжній героїчний подвиг, приклад мужності та вірності військовому обов’язку, дякуємо за відвагу й незламність», – додала посадовиця.

Також під час заходу військовослужбовців відзначили почесними грамотами за вагомий особистий внесок у напрямку патріотичного виховання молоді та з нагоди 40-ї річниці введення радянських військ до Афганістану.