002.jpg

У Сумах, у зв'язку зі складними погодними умовами, великою кількістю опадів та загрозою нормальній життєдіяльності міста, комунальні служби працюють у посиленому режимі.

Про поточну ситуацію з ліквідації наслідків негоди та прибирання снігу повідомив міський голова Олександр ЛИСЕНКО.

Керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств міський очільник доручив посилити роботу, відтак зранку до очищення снігу та ліквідації наслідків негоди задіяли понад 30-ти одиниць комунальної техніки, а саме: вісім піскотрусів, шість автомобілів МАЗ, трактори зі щітками.

Працівники КП «Шляхрембуд» сформували дві колони по три автомобілі з відвалами та щітками, аби чистити дороги у двох напрямках. Розпочали чистити автошляхи таким чином з вул. Харківська, далі – пр-т Курський, вул. Ковпака, вул. Чернігівська і так по всьому місту.

КП «Зеленбуд» залучило максимальну кількість працівників, які розчищають закріплені за комунальним підприємством території.

Через різке погіршення погодних умов Олександр Лисенко закликав водіїв не виїжджати без нагальної потреби на автошляхи міста та не залишати авто на узбіччях доріг, щоб не створювати перешкод для роботи снігоприбиральної техніки.

«За прогнозом гідрометцентру снігопад продовжиться протягом кількох днів, тому прошу сумчан бути обережними в дорозі та поставитися з розумінням до ситуації, що склалася. Комунальні служби міста працюють у посиленому режимі», – зауважив міський голова.