0012.jpg

Заступник міського голови Альона ДМІТРЄВСКАЯ та представники структурних підрозділів міської ради зустрілись із учасниками антитерористичної операції, які працюють на ПАТ «Сумихімпром».

Альона Дмітрєвская надала роз’яснення щодо допомог та пільг, передбачених програмою Сумської міської об’єднаної територіальної громади «Соціальна підтримка захисників України та членів їх сімей».

Заступник директора департаменту соціального захисту населення Алла КОТЛЯР розповіла про пільги та компенсації відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни та гарантії їх соціального захисту», надання санаторно-санаторно лікування, послуг з психологічної реабілітації та професійної адаптації.

Також АТОвцям роз’яснили порядок отримання пільг на житлово-комунальні послуги в безготівковій та готівковій формах.

Директор КУ «Центр учасників бойових дій» Олександр Мордванюк проінформував про послуги, які можна отримати в установі, та запросив всіх присутніх скористатися послугами комунальної установи.

А ще під час зустрічі бійцям надали роз’яснення з питань отримання земельних ділянок, оформлення документів на будівництво власних житлових та дачних будинків, створення ОСББ.