0012.jpg

З нагоди відзначення 210 річниці від Дня народження композиторів Фредеріка Шопена та Роберта Шумана у ДМШ № 3 відбувся концерт – лекція.

Викладач теоретичного відділу Лариса КАЛЬЯН-ГРИЗУН провела для учнів школи та їх батьків екскурс в світ творчості композиторів. Також присутні переглянули відеозаписи та світлини їх життєвого шляху.

У концерті-лекції взяли участь учні та викладачі, які виконали фортепіанні та вокальні твори Фредеріка Шопена та Роберта Шумана: Ксенія ШИРОКИХ (викладач Ніна ФЕДОРЕНКО), Георгій – Дмитрій ЗАІКІН, Євгенія НІКОЛЕНКО, Михайло НІКОЛЕНКО (викладач Неля ВОРОНОВСЬКА), Дар’я МАКАРЕНКО, Аміна БІЛИК (викладач Наталія ДАНЬКО), Дар’я ЯКИМЕНКО (викладач Валентина ЄРШОВА), Емма РИБАЛКО, Валерія КОЧНЕВА (викладач Ірина ЛІСОВЕЦЬ), Захар КІР’ЯН (викладач Тамара ВЕРЕЩАГІНА), Євгенія НЕДИХАЛОВА (викладач Ірина ЄМЕЛЬЯНОВА), Дар’я МАЦУРА (викладач Тетяна КИСЛА).

Присутні на концерті з захопленням слухали виступи викладачів: Наталії НІКІФОРОВОЇ (вокал) Алли ДЕМЧЕНКО (концертмейстер), Світлани РИБАЛЬЧЕНКО (скрипка), Наталії МОРЕВОЇ (фортепіано соло, концертмейстер) та Ірини ЄМЕЛЬЯНОВОЇ (фортепіано соло).

Директор ДМШ № 3 Ніна Федоренко висловила щиру вдячність учасникам заходу, – учням вона побажала успіху та творчих злетів, батькам – наснаги, а викладачам професійних перемог та нових досягнень.