Надрукувати
Перегляди: 1452

Управління освіти і науки нагадує одинадцятикласникам процедуру проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання.

У розділі Пробне ЗНО-2016 в особистому кабінеті учасника тестування розміщено запрошення, в яких зазначено час і місце складання іспиту.

Доступ до сторінки здійснюється за логіном та паролем, отриманими під час реєстрації на пробне зовнішнє незалежне оцінювання.

У разі втрати цих наборів символів потрібно відправити на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. запит на їх відновлення, вказавши ПІБ, контактний номер телефону, місце навчання та місто проходження цього тестування.

Учасники іспиту мають прибути до пункту пробного ЗНО з 10:15 до 10:50. При собі необхідно мати документ, який посвідчує особу (паспорт; свідоцтво про народження), ручку з пастою чорного кольору.

Нагадаємо, на пробне зовнішнє незалежне оцінювання відведено три дні у квітні. 2 та 9 квітня відбудуться платні тестування для всіх охочих (першого дня випускники складатимуть іспит із української мови і літератури, другого – з біології, географії, історії України, математики, фізики, хімії, а також з англійської, німецької, іспанської, французької або російської мов).

Потому, 16 квітня, на базі СумДУ (вул. Римського-Корсакова, 2) відбудеться безкоштовне пробне тестування для випускників пільгових категорій.

Пробне ЗНО допоможе одинадцятикласникам завчасу ознайомитись із процедурою проведення іспиту; психологічно адаптуватись до неї; навчитись працювати із зошитом та бланками відповідей; правильно розраховувати час на виконання завдань ЗНО.

 

Схема доїзду до пунктів проведення пробного ЗНО