005.jpg

Фахівці департаменту соціального захисту населення продовжують проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу з жителями Сумської міської ОТГ з питань соціального забезпечення.

Зокрема, було проведено зустріч з батьками-вихователями дитячих будинків сімейного типу та прийомними батьками, під час якої обговорили порядок нарахування та розміру допомоги на дітей-сиріт, та дітей, позбавлених батьківського піклування; порядок нарахування та правила отримання житлової субсидії, а також оздоровлення дітей пільгових категорій.

Також сумчан консультували спеціалісти департаменту з приводу порядку призначення житлової субсидії та надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг.123

Окрім цього, заступники директора департаменту Ірина ЛАГІРЕНКО та Алла КОТЛЯР розповіли про структуру та особливості роботи департаменту студентам кафедри соціальної роботи і менеджменту соціокультурної діяльності СумДПУ ім. А. С. Макаренка. Враховуючи зацікавленість молоді, було обговорено питання порядку реабілітації дітей з інвалідністю, призначення допомоги сім’ям з дітьми та призначення житлових субсидій особам, які зареєстровані у гуртожитках.