004.jpg

У Сумах, у відповідності до рішення виконавчого комітету від 25 березня, облаштовують контрольно-пропускні пункти та обмежують в'їзд до міста.

Контрольно-пропускні пункти наразі облаштовують на вул. Роменська (біля розворотного кільця громадського транспорту в районі будинку № 93), вул. Білопільський шлях (в районі будинку № 38), вул. Баранівська (на кінцевій зупинці громадського транспорту), вул. Харківська (в районі розворотного кільця громадського транспорту), вул. Г. Кондратьєва (біля будинку № 189) та пр-ті Курський (біля перехрестя «пр-т. Курський - вул. Брянська»).

Також, у відповідності до рішення виконкому, пункти обладнають відеокамерами.

Працівники, які чергуватимуть на пунктах, матимуть костюми, маски або респіратори, рукавички та дезінфікуючі засоби.

Водії та пасажири, котрі мають намір в'їхати до міста або виїхати з нього, повинні мати при собі документи, що посвідчують особу та проживання в Сумах.

Особи, які не проживають в місті, але мають тут нерухомість, повинні мати при собі документи, що підтверджують їх право власності.

Особам, які не проживають, але працюють в Сумах, необхідно мати при собі довідку з місця роботи.

На контрольно-пропускних пунктах у водіїв та пасажирів транспортного засобу перевірятимуть температуру тіла, проводитимуть санітарний огляд речей, багажу та всього транспортного засобу.