Надрукувати
Перегляди: 1797

КНП «Клінічний пологовий будинок Пресвятої Діви Марії» отримав медичні вироби та засоби індивідуального захисту, що були придбані за кошти бюджету Сумської міської ОТГ.

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО наголосив на тому, що один із пріоритетів роботи міської влади – допомога медичним закладам, а надто важливим є забезпечення усім необхідним саме установ, де на світ з’являється нове життя.

«Про життя та здоров’я дітей і медиків дбаємо в першу чергу. Безпека новонароджених та їхніх матусь залежить від лікарів. У медиків під рукою завжди повинен бути належний арсенал медичних виробів та засобів індивідуального захисту, а умови, в яких вони працюють, мають бути стерильні та асептичні», – зауважив посадовець.

Сьогодні до пологового будинку передали дезіфікуючий засіб для поверхонь – ЕконормDEZ Хлор (в об’ємі 10 л); антисептик для рук – ЕконормDEZ (в об’ємі 10 л); маски медичні у кількості 1800 штук.; респіратори з фільтром FFP3 – 500 штук, шапочки-берети (медичні) – 500 штук, рукавички оглядові – 450 штук, рукавички латексні стерильні з пудрою – 400 штук, окуляри захисні закриті – 100 штук.

Керманич обласного центру запевнив, що міська влада й надалі опікуватиметься лікарнею та сприятиме її належному функціонуванню, адже здорові діти – запорука здорової нації.