Надрукувати
Перегляди: 1624

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО вимагає, щоб в найкоротший термін було відновлено гаряче водопостачання в оселях споживачів Дирекції «Котельня Північного промвузла».

Відповідне доручення очільника Сум надійшло тепловикам і департаментиу інфраструктури міста під час щопонеділкової апаратної наради.

«У карантин сумчани мають бути забезпечені гарячим водопостачанням. Якщо тариф ТОВ «Сумитеплоенерго» встановлюють та погоджують в НКРЕКП, то Дирекції «Котельня Північного промвузла», – ми. Тому я вимагаю, щоб гаряче водопостачання в оселях споживачів КППВ було відновлене до завершення карантину, а послуги надавались у відповідності до підписаних ними прямих договорів з тепловиками», – підкреслив керманич обласного центру.

У свою чергу заступник генерального директора ТОВ «Сумитеплоенерго» Надія ПОКУТНЯ зазначила, що підприємство вжило всіх необхідних заходів для забезпечення гарячою водою споживачів КППВ, котрим було відключено гарячу воду у зв’язку з недостачею у Котельні витрат мережевої води.