0012.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО під час щопонеділкової апаратної наради доручив департаменту інфраструктури міста постійно інформувати сумчан про дезінфекцію доріг.

Він наголосив, що графіки дезінфекції доріг, тротуарів та зупинок громадського транспорту мають бути доступними для сумчан, тому доручив начальнику управління житлово-комунального господарства Віктору ПАВЛЕНКУ в подальшому доводити до відома містян інформацію з цього приводу.

За повідомленням останнього сьогодні, 13 квітня, за графіком проводитиметься дезінфекція вул. Набережної р. Стрілка, пров. 9 Травня, вул. Засумська, вул. Кооперативна, вул. Іллінська та вул. В. Чорновола (від вул. Роменська до вул. Іллінська).

Дезінфекція деяких вулиць вже проходить повторно. Як повідомив Віктор Павленко, графік дезінфекції може змінюватись, адже першочергово дезінфікують ті вулиці, де було зафіксовано спалах інфекції, або ті, де проживають мешканці, котрі контактували з хворими на COVID-19.

За словами посадовця, в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції COVID-19 минулого тижня у Сумах провели дезінфекцію всіх дитячих майданчиків і зупинок громадського транспорту. Цього тижня дезінфекцію дитячих майданчиків, сходових клітин багатоповерхових будинків і окремих вулиць проведуть вже повторно.

Також, задля уникнення розповсюдження коронавірусної інфекції, Олександр Лисенко доручив профільному структурному підрозділу щоденно проводити дезінфекцію підземних переходів.