Надрукувати
Перегляди: 1148

Під час карантинних заходів, пов’язаних із поширенням коронавірусної хвороби, продовжують прийматися урядові рішення щодо посилення соціальної підтримки отримувачів державних соціальних допомог. 

Так, у відповідності до Постанови Кабміну продовжено строки виплати державних соціальних допомог та звернення за їх призначенням на період карантину та 30 днів після його скасування.

«В умовах карантину, коли передбачені обмеження щодо пересування громадян, та 30 днів після його завершення, державні соціальні допомоги будуть перепризначатися автоматично», – наголошують у департаменті соціального захисту населення міста.

Строки надання соціальної допомоги продовжено щодо:

Громадяни, які мають необхідність подати документи на призначення будь-якого виду державної соціальної допомоги, можуть надіслати всі необхідні документи поштою або залишити в скриньці, яка розташована при вході до адмінбудівлі департаменту (вул. Харківська, буд. 35).

Проконсультуватися з питань подання документів на призначення будь-якого виду державної соціальної допомоги можна за телефоном 788-888.