0012.jpg

Команда Ecobusiness Group та Професійна асоціація екологів України запрошує сумчан взяти участь у Всеукраїнській Олімпіаді екологів підприємств – 2020, що відбувається у рамках проєкту «Еколог року – 2020».

Усі фахівці, які візьмуть участь в Олімпіаді, отримають широкі можливості для подальшого професійного розвитку, спілкування з колегами, професійного обговорення актуальних тем. Олімпіада складається з трьох етапів та триває з 1 квітня до 30 жовтня 2020 року.

У процесі підготовки відповідей на завдання Олімпіади здобувачі звання «Еколог року – 2020» удосконалюють знання природоохоронного законодавства, слідкують за змінами, новітніми тенденціями в екологічному менеджменті та еко технологіями в Україні та світі – підвищують рівень власних знань.

Більш детально про умови участі в Олімпіаді можна дізнатись у Вікторії КОВАЛЕНКО, за телефоном (099)1194021 або написати запит на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..