Надрукувати
Перегляди: 1282

Щопонеділкову апаратну нараду при міському голові Олександру ЛИСЕНКУ розпочали з розгляду питання щодо захворюваності на коронавірус у Сумах.

За інформацією заступника в. о начальника відділу охорони здоров'я Наталії КІПЕНКО, останнім часом серед сумчан спостерігається позитивна динаміка одужання від коронавірусної інфекції.

На сьогодні, 79,5% від загальної кількості хворих на COVID-19 – одужали, це 35 осіб. Всього з початку ПЛР тестування на коронавірус, у Сумах було зареєстровано 44 особи з підтвердженим діагнозом, серед них 38 осіб – дорослі та шість – діти.

На лікуванні наразі перебуває дев'ять хворих, з них п'ять дорослих лікуються в КНП «Сумська обласна інфекційна клінічна лікарня ім. З. Й. Красовицького», одна дитина перебуває в КНП «Дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди», ще троє лікуються амбулаторно.

Незважаючи на позитивну динаміку щодо COVID-19, міський голова наголосив на важливості продовження дотримання маскового режиму, особливо це стосується місць громадського скупчення, а також на користуванні дезінфікуючими засобами.