0010.jpg

Виконавчий комітет пропонує громадським організаціям надати кандидатуру представника для включення до складу конкурсного комітету з питань перевезень пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування у межах Сумської міської  ОТГ.

З метою формування складу конкурсного комітету для визначення на конкурсних засадах юридичних та фізичних осіб-підприємців, які можуть виконувати необхідні обсяги перевезень і забезпечувати якість надання послуг з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування у межах території Сумської міської об’єднаної територіальної громади, виконавчий комітет міської ради  пропонує громадським організаціям надати кандидатуру представника для включення до складу цього комітету. 

До складу конкурсного комітету не можуть входити представники суб'єктів господарювання – автомобільних перевізників, які є перевізниками-претендентами, або які провадять діяльність на ринку перевезень пасажирів, а також представляють інтереси окремих автомобільних перевізників.

Для включення до складу конкурсного комітету громадські організації  повинні надати перелік членів ГО.

Звернення прийматимуть з 3 червня по 12 червня 2020 року. Надавати звернення слід на ім’я міського голови за адресою: м. Суми, майдан Незалежності, 2, 1 поверх, каб. 7 (канцелярія).